Продуктовата гама на BOMAG се разделя условно на три основни направления – лека техника, тежко оборудване за работа с почва и тежки пътностроителни машини.
Фирмата е световен пазарен лидер в областта на уплътняващите технологии и производството на пътностроителни машини. Машините се отличават с модерен дизайн, оптимизирани функции и висока производителност, отговаряща на темповете на съвременното строителство. През края на 2017г. компанията чества 60-тата годишнина на марката BOMAG. По случай годишнината се предлагат 60 машини лека уплътняваща техника на специални цени. В случай, че се възползвате, можете да получите специален бонус изненада. За допълнителна информация клиентите могат да се обръщат към най-близкия офис на компанията. Леката уплътняваща техника включва: Вибрационни трамбовки с приложение: уплътняване на земни маси и асфалт; при работа с канали, тръбопроводи, обратни насипи, малки асфалтови ремонти и фундаменти. Еднопосочни вибрационни плочи с приложение: уплътняване на земни маси, асфалт и паваж; при работа с бетонови настилки, ремонт и поддръжка, асфалтови кръпки, спортни площадки и озеленяване. Реверсивни вибрационни плочи с приложение: уплътняване на земни маси, асфалт и паваж; при строеж и ремонт на пътища и пешеходни зони; при работа с канали, тръбопроводи, обратни насипи, игрища и озеленяване. Еднобандажни валяци и двубандажни валяци с приложение: уплътняване на земни маси и асфалт; при строеж и ремонт на пътища, пешеходни зони, велоалеи и паркинги. Универсални компактори – за уплътняване на земни маси; при работа с канали, тръбопроводи, обратни насипи и фундаменти – навсякъде, където е необходима голяма мобилност, маневреност и лесно управление при всякакви почви.

Оторизиран представител на BOMAG е компанията Меркури Инвест. Фирмата има дългогодишен опит в областта на строителните машини.