KOBELCO

KOBELCO е водещ бранд с богата история в производството на багери. Развитието на продуктовата им линия, съчетава осем десетилетия опит и иновации от най-модерните японски фабрики, обединени в една единствена цел – изграждане и производство на най-висококачествените и високо ефективни багери. Дългогодишните разработки и инвестиции в тази сфера поставят основите на добре разработената технология, която гарантира надежността на Kobelco, дори и в най-тежките работни условия.

 

През 1930 година, компания позната като KOBELCO, създава първият японски багер с права кофа. Тази машина поставя началото на всички бъдещи строителни машини Kobelco и в продължение на десетилетия дава тон за технологично развитие и иновации.

 

Вместо традиционния път на развитие, по който поемат повечето производители на строителни машини – да разширяват портфолиото си с различни типове техника, Kobelco избира да посвети време, инвестиции и ресурси в това да създаде най-добрите багери. Тази традиция се запазва и до ден днешен и независимо от разрастването на компанията и промените в структурата и, в Kobelco остават съсредоточени върху един основен приоритет – превъзходство при багерите. Отдадеността им в това начинание ги награждава с множество водещи в сектора технологии и оборудване, което позволява на клиентите да продължат да се доверяват на марката Kobelco и продуктите и. Наследството от 80 години опит осигурява ненадминати познания при конструирането на високо производителни и все пак икономични японски багери.

BOMAG

BOMAG е световен лидер в производството на техника за уплътняване на почва, асфалт и отпадъци. Компанията е основата през 1957 година. В продължение на 60 години.

 

Богатото портфолио на компанията включва: лека уплътняваща техника – трамбовки, вибрационни плочи, универсални компактори, тежка уплътняваща техника – еднобандажни и двубандажни валяци, валяци на пневматични гуми, стабилизиращи и рециклиращи машини, фрези и асфалтополагащи машини.

 

Уплътняващата техника на BOMAG се използва в широк кръг от дейности, като се започне от градинарство и озеленяване и се стига до пътното строителство и строителството на язовири. Освен това BOMAG предлага специални машини за използване в депа за отпадъци от всякакъв мащаб, както и за рецеклиране на повредени асфалтови настилки и за стабилизиране на почвата.

 

BOMAG е световен лидер в измерването, документацията и контрола на уплътняването по време на уплътняването, както и след това.

 

Вече повече от 60 години, BOMAG използва последователни иновации и техническа компетентност, за да “проправя път” на прогреса и развитието.

OKADA

През 1960 г. компанията пуска на пазара IPH 400, първият голям пневматичен чук в Япония, който се нарича Aiyon и се превръща в хитов продукт, и в крайна сметка дава името на компанията.

 

Името Aiyon е добре познато в индустрията и се превръща в нарицателна дума за чукове. През 1983 г. името на компанията е променено от Okada Sakuganki на Okada Aiyon.

 

Към днешна дата OKADA предлага разнообразие от продукти: хидравлични чукове, щипки за първично и вторично разрушаване, трошачки, ножици и др. За перфектни резултати и висока производителност заложете на японското качество – багери KOBELCO заедно с прикачно оборудване OKADA.

OREC

OREC е създадена през 1948 г. като семейна компания, предоставяща
електрически инструменти за употреба на открито, на дребни фермери и собственици на земя в местния район Фукуока, Япония.

 

От самото начало OREC има силното убеждение, че продуктовата иновация изисква силно партньорство между местния потребител и производителя. Към днешна дата компанията обслужва широк спектър от професионалисти, включително озеленители, изпълнители, фермери и фирми за оборудване под наем.

 

Философията на OREC винаги е била фокусирана върху проектирането на машини за грижа и защита на околната среда. Именно затова избират зеленото за техен основен продуктов цвят. „Зеленото“ развитие е в основата на всяка култура и е съществен фактор за осигуряване на бъдещето на нашето общество.

 

Визията на OREC е разработването и реализацията на иновативни машини, ще направи възможно намаляването на употребата на пестициди и химически хербициди, които днес са сред основните източници на замърсяване на околната среда и са силно вредни за
човешкото здраве.

 

OREC иска да даде своя принос за създаването на по-зелено и жизнено общество.

30 ГОДИНИ ЗАЕДНО

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Това са нашите доверени дългогодишни партньори, с които си сътрудничим вече повече от две десетилетия.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.