ЗА НАС

МЕРКУРИ ИНВЕСТ

„Меркури Инвест“ ЕООД е компания с повече от 30 години опит в сферата на продажбата и поддръжката на строителни машини. Официален вносител на световните лидери в производството на строителна и пътностроителна техника – BOMAG и KOBELCO.

 

Централата на Меркури Инвест се намира в град Сливен, където фирмата разполага с голяма изложбена част с налични машини, напълно оборудван сервизен център, богато зареден склад с резервни части. Компанията разполага с търговски офиси и сервизни центрове също във Варна, Пловдив, София и мобилен сервизен екип във Велико Търново.

Защо да изберете нас?

Основна мисия

В продължение на дълги години доказваме себе си като отговорен и надежден партньор, както на крайните потребители, така и на нашите доставчици. Нашата основна мисия е да предоставим на крайният потребител цялостен завършен пакет услуги, който да включва: адекватна консултация при избор на оборудване, доставка на висококачествено и високотехнологично строително оборудване, гаранционна и след гаранционна поддръжка с оригинални резервни части от производителите на оборудването.

Основна цел

Основната цел на компанията е да предлагаме на нашите клиенти само утвърдени в световен мащаб марки, произвеждащи качествени, високотехнологични и иновативни продукти. Да бъдем винаги близо до клиентите си и заедно да градим доверени и дългосрочни взаимоотношения.

Ценностна система

В основата на нашата ценностна система стоят нашите клиенти, ценим дълбоко обратната връзка и комуникация, коректните и открити отношения.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.