Сервиз

Висококачествен сервиз за предлаганите от нас продукти

 Меркури инвест предлага предлага сертифициран сервиз за гаранционно и следгаранционно обслужване на Вашите машини. Разполагаме със стационарна сервизна база в град Сливен, оборудвана с най-съвременните системи за ремонт, компютърна диагностика и  поддръжка на строителна и пътно строителна техника. Мобилните ни сервизни екипи разполагат със специализирани автомобили, оборудвани за ремонт и поддръжка във всяка точка на страната. Сервизните инженери и специалисти имат дългогодишен опит в сферата и са преминали обучения в заводите на производителите на предлаганата от нас техника.

При поддръжката на машините се влагат оригинални резервни части на производителя. За максимално бърза реакция в сервизирането и обслужването на нашите клиенти, поддържаме на склад 95% от най-необходимите консумативи. В случай че необходимата Ви част

МЕРКУРИ ИНВЕСТ ЕООД е дружество със 100% частен капитал. Фирмата има над 20-годипен опит в областта на строителните машини. Предметът на дейност включват представилство и продажба на нови и употребявани строителни машини, включително сервиз и доставка на резервни части и консумативи за тях.

За контакти

Централен офис:
гр.Сливен , бул. „Стефан Караджа” 38

тел (044) 622 117 
факс (044) 622 841 
мобилен 0888 201 397
технически въпроси 0887 423 393
e-mail: mercury@mtel.net

Форма за контакт