Новини

Актуални новини

Меркури Инвест официален представител на Kobelco за България

В началото на 2018 година, Меркури Инвест ЕООД разшири своето портфолио, добавяйки към него, световният лидер в производството на багери – KOBELCO.

Kobelco е водещ бранд с богата история в производството на багери. Развитието на продуктовата им линия, съчетава осем десетилетия опит и иновации от най-модерните японски фабрики,  обединени в една единствена цел – изграждане и производство на най-висококачествените и високо ефективни багери. Дългогодишните разработки и инвестиции в тази сфера поставят основите на добре разработената технология, която гарантира надежността на Kobelco, дори и в най-тежките работни условия. 

През 1930 година, компания позната като KOBELCO, създава първият японски багер с права кофа. Тази машина поставя началото за всички бъдещи строителни машини Kobelco и дава тон в продължение на десетилетия на пионерските технологични развития. 

Вместо традиционния път на развитие, по който поемат повечето производители на строителни машини - да разширяват портфолиото си с различни типове техника, Kobelco избират да посветят време, инвестиции и ресурси в това да създават най-добрите багери. Тази традиция се запазва и до ден днешен и независимо от разрастването на компанията и промените в структурата, Kobelco остават съсредоточени  върху един основен приоритет – превъзходство при багерите. Отдадеността им в това начинание ги награждава  с множество водещи в сектора технологии и оборудване, което позволява на клиентите да продължат да се доверяват на марката Kobelco и продуктите й. 

Наследството от  80 години опит им осигурява ненадминати специализирани познания и опит в конструирането на високо производителни и все пак икономични Японски багери.

За свой представител на българския пазар KOBELCO избра Меркури Инвест ЕООД. Компания с повече от 25 години опит в сферата на продажбата и следпродажбената поддръжка на строителни машини. Доказала себе си като отговорен и надежден партньор, както на крайните потребители, така и на своите доставчици. Вече повече от 25 години Меркури Инвест ЕООД представлява BOMAG GmbH в България. Добавянето на гамата на KOBELCO багери от 1 до 60 тона в портфолиото на фирмата, затвърждава позициите на фирмата, като доставчик на машини от най-висок клас.

Очаквайте скоро и обновеният фирмен сайт на Меркури инвест ЕООД, на който ще можете да откриете пълна информация за предлаганите нови продукти, промоции и новини.

МЕРКУРИ ИНВЕСТ ЕООД е дружество със 100% частен капитал. Фирмата има над 20-годипен опит в областта на строителните машини. Предметът на дейност включват представилство и продажба на нови и употребявани строителни машини, включително сервиз и доставка на резервни части и консумативи за тях.

За контакти

Централен офис:
гр.Сливен , бул. „Стефан Караджа” 38

тел (044) 622 117 
факс (044) 622 841 
мобилен 0888 201 397
технически въпроси 0887 423 393
e-mail: mercury@mtel.net

Форма за контакт